Skip to main content

Gratis recepten:
jouw weg naar een gezonde levensstijl

Diner

Volkoren pasta met feta en oven-tomaatjes

Bereiding


Bereiding zonder Thermomix

Verwarm de oven voor op 220°C. Kook de pasta al dente volgens de aan- wijzingen op de verpakking. Vet een ovenschaaltje in met olijfolie, leg de feta en de tomaatjes erin, bestrooi met Italiaanse kruiden en plaats 10-15 minuten in de oven, bak de laatste 5 minuten de pijnboompitjes even mee. De schilletjes van de tomaten moeten barsten en de feta moet zacht zijn. Serveer de pasta met de feta en tomaatjes en werk af met enkele blaadjes basilicum.

Tip

 

Je kan de pasta ook mengen onder de feta en tomaatjes voor een smeuïg geheel.

Ingrediënten


Voor 2 personen
  • 120 g volkoren pasta
  • 400 g kers- of cocktailtomaatjes
  • 1 tl Italiaanse kruiden
  • 2 el pijnboompitten
  • 150 g feta
  • enkele blaadjes basilicum