Skip to main content

Gratis recepten:
jouw weg naar een gezonde levensstijl

Diner

Visgratin

Bereiding


Bereiding zonder Thermomix

Snij de champignons in plakjes en bak ze kort aan op hoog vuur, kruid met peper en zout en zet apart. Schik de visfilet in een ovenschotel, dek af en stoom 2 min/ 600W. Giet het vocht in een pannetje. Schik de champignons en de grijze garnalen over de kabeljauwfilet. Voeg 100 ml water in het pannetje en verkruimel de visbouillon erin, breng aan de kook. Los de maïzena (of aardappelzetmeel) op in een klein beetje water en voeg dit bij de visbouillon, roer goed en laat even doorkoken. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Giet de saus over de vis en werk af met de gemalen gruyère. Zet nog even onder de grill om te gratineren.

Ingrediënten


Voor 1 persoon
  • 150 g kabeljauwfilet
  • 20 g garnalen
  • 250 g champignons
  • 25 g gruyère
  • 1/4 blokje visbouillon
  • 7 g maïzena of aardappelzetmeel