Skip to main content

Gratis recepten:
jouw weg naar een gezonde levensstijl

Diner

Vis met kruidensaus

Bereiding


Bereiding met Thermomix
Snij de ui in 4, doe deze in de beker met een scheutje olijfolie en hak 3 sec/ snelheid 5. Stoof 3 min/ varoma/ snelheid 1. Voeg het water en de bouillon toe.
Doe de broccoliroosjes in de varomaschaal en plaats deze op de mengbeker, stoom 4 min/ varoma/ snelheid 1.
Leg ondertussen de vis in de varomatray.
Leg de wortelsliertjes bij de broccoli, plaats de vis op de varomaschaal en stoom nog 4 min/ varoma/ snelheid 1.
Haal de schalen eraf en zet ze opzij. Voeg de room, peterselie en citroensap toe aan het overblijvende kookvocht en mix nog 1 min/ snelheid 10. Serveer met de vis.

Ingrediënten


Voor 2 personen
  • 1 ui
  • 400 g witte visfilet
  • 1 broccoli in roosjes
  • 1 wortel in sliertjes
  • 130 g water + 1/2 klp groentebouillon
  • 50 g (plantaardige) room
  • handvol peterselie (of dille)
  • scheutje citroensap