Skip to main content

Gratis recepten:
jouw weg naar een gezonde levensstijl

Diner

Veggie balletjes in tomatensaus

Bereiding


Bereiding zonder Thermomix

Snipper de ui fijn en snij de paprika’s in stukjes. Stoof de ui aan in een beetje olijfolie, pers het teentje look erop uit en voeg na enkele minuten de paprikastukjes toe. Voeg de groentebouillon, laurier en Provençaalse kruiden toe en laat ongeveer 30 minuutjes sudderen op een zacht vuurtje. Bak de balletjes goudbruin in een beetje olijfolie. Voeg de balletjes net voor het opdienen toe aan de saus. Serveer met gekookte aardappeltjes of puree.

Ingrediënten


Voor 4 personen
  • 1 ui
  • 1 teentje look
  • 2 paprika’s
  • 500 ml passata
  • 1 klp groentebouillon
  • 1 blaadje laurier
  • 1/2 klp Provençaalse kruiden
  • 1 pakje veggie balletjes