Skip to main content

Gratis recepten:
jouw weg naar een gezonde levensstijl

Diner

Thaïs stoofpotje

Bereiding


Bereiding zonder Thermomix

Snipper de ui fijn en snij de paprika in stukjes. Stoof ze aan in een beetje kokosolie, voeg de currypasta toe en roer goed om. Voeg na 5 minuten de kokosroom toe en laat 15 minuten sudderen. Warm ondertussen de bloemkoolrijst op in de micro oven. Voeg de spinazie en kikkererwten toe aan het stoofpotje en laat nog even sudderen. Serveer met de bloemkoolrijst en werk af met vers gehakte koriander.

Ingrediënten


Voor 2 porties
  • 1 blik kikkererwten, gespoeld en uitgelekt
  • 1 ui
  • 1 rode paprika
  • 200 g spinazie
  • 1 klein blikje kokosroom (165 à 200 ml)
  • 1/2 – 1 el Thaïse currypasta
  • +/- 300 g bloemkoolrijst (eventueel uit diepvries)
  • 1 handvol koriander