Skip to main content

Gratis recepten:
jouw weg naar een gezonde levensstijl

Diner

Schelvis met spruitjes

Bereiding


Bereiding zonder Thermomix

Maak de spruitjes schoon en stoom ze bijtgaar. Smelt een klontje boter in een kookpot en doe de spruitjes hierin, kruid met peper, zout en nootmuskaat en laat even stoven. Doe het amandelmeel op een bord en kruid met peper en zout, snij de visfilets in 2 en haal de stukken door het amandelmeel. Bak de vis aan in een klontje boter. Serveer de vis met de spruitjes, sla, tomaatjes en een schijfje citroen.

Ingrediënten


Voor 2 personen
  • 500 g spruitjes
  • 300 g schelvisfilet (of andere witte visfilet)
  • 2 el amandelmeel
  • 2 el bio-boter
  • 1 handvol slamix
  • enkele kerstomaatjes
  • schijfje citroen