Skip to main content

Pasta met feta

Ingrediënten


Voor 4 personen
  • 320 g volkoren pasta
  • 2 blokjes fetakaas (300 g)
  • 500 g kerstomaatjes
  • 16- tal zwarte olijven
  • 1 klp Italiaanse kruiden

Bereiding zonder Thermomix


Kook de pasta al dente volgens aanwijzingen op de verpakking, houd warm. Verwarm de oven voor op grillstand. Vet een ovenschaal in met olijfolie, schik de feta hierin. Halveer de kerstomaatjes en schik ze ernaast, leg ook de olijven errond. Bestrooi met de Italiaanse kruiden en besprenkel met olijfolie. Zet de ovenschaal ongeveer 7 min onder de grill of tot de feta begint te kleuren. Serveer de pasta met de feta en tomaatjes.


© Petra Vaes – Voeding in balans – Huttelaan 13, 3001 Heverlee – 016 22 85 46 – petra.vaes@voedinginbalans.be