Skip to main content

Gratis recepten:
jouw weg naar een gezonde levensstijl

Dessert
Ontbijt
Tussendoortje

Muffins met 86+ chocola

Bereiding


Bereiding zonder Thermomix

Verwarm de oven voor op 180°C. Doe alle droge ingrediënten (behalve de chocola) in een kom. Smelt de boter en voeg deze toe samen met de eieren. Meng alles goed. Schep een eetlepel van het deeg in de muffinvorm, leg er een stukje chocola op en dek af met een volgende schep deeg, leg er een tweede stukje chocola bovenop. Doe dit ook voor de andere muffins. Bak de muffins ongeveer 30 minuten op 180°C.

Ingrediënten


Voor 5 muffins
  • 100 g havermout
  • 100 g zelfrijzende bloem
  • 50 g rietsuiker
  • 2 eieren
  • 50 g bio- boter
  • snuifje zout
  • 25 g 86+ chocolade