Skip to main content

Kaasdip met groenten

Ingrediënten


Voor 6- 8 personen
  • 120 g blauwe kaas
  • 50 g witte kaas (type philadelphia)
  • 100g platte kaas
  • 1 teentje look
  • 1 handvol fijngehakte peterselie
  • 1 el witte wijnazijn
  • 1 el citroensap

Bereiding zonder Thermomix


Doe alle ingrediënten in een maatbeker en mix glad. Serveer de kaasdip met rauwe groenten: wortel, bloemkool, witte selder, witloof, komkommer, …

Bereiding met Thermomix


Doe alle ingrediënten in de beker en mix 20 sec/snelheid 6, schraap alles naar beneden en mix opnieuw 20 sec/snelheid 6.
Serveer de kaasdip met rauwe groenten: wortel, bloemkool, witte selder, witloof, komkommer, …

© Petra Vaes – Voeding in balans – Huttelaan 13, 3001 Heverlee – 016 22 85 46 – petra.vaes@voedinginbalans.be