Skip to main content

Gratis recepten:
jouw weg naar een gezonde levensstijl

Diner

Gevulde champignons met geitenkaas

Bereiding


Bereiding zonder Thermomix

Vet een ovenschaal in met olijfolie. Verwarm de oven voor op 200°C. Verwijder de steeltjes van de champignons en hak ze fijn. Snipper het sjalotje fijn en stoof dit aan in een beetje olijfolie, voeg de fijngehakte steeltjes toe en laat ze even aanstoven. Meng de geitenkaas en fijngehakte peterselie erdoor. Leg de champignons in een ovenschaal en vul ze met het mengsel. Plaats nog 10 minuutjes in de oven en serveer met een fris slaatje.

Ingrediënten


Voor 2 personen
  • 8-tal champignons (of 2 portobello’s)
  • 1 sjalot
  • 120 g zachte geitenkaas
  • 1 handvol bladpeterselie
  • extra salade (veldsla, tomaat, radijsjes,…)