Skip to main content

Gratis recepten:
jouw weg naar een gezonde levensstijl

Diner

Chili stoofpotje met quinoa

Bereiding


Bereiding zonder Thermomix

Snij de paprika in stukjes. Snipper de ui en fruit deze glazig in een beetje olijfolie. Voeg dan de paprika toe en het geperst teentje look toe en laat even meestoven. Kruid met de chilikruiden. Spoel de quinoa en voeg deze toe, roer om en doe er dan de gepelde tomaten, het water en de bouillon bij. Laat op een zacht vuurtje pruttelen gedurende 15 minuten of tot de paprika gaar is. Voeg net voor het opdienen de maïs en de zwarte bonen toe en laat nog even doorwarmen.

Ingrediënten


Voor 4 personen
  • 1 ui
  • 4 paprika’s
  • 120 g quinoa
  • 1 blik zwarte (of kidney) bonen
  • 1 teentje look
  • 1 el chilikruiden mix
  • 1 klp groentebouillon
  • 1 blik gepelde tomaten