Over Petra

Petra begeleidt je naar een gezonder leven

Voeding in balans is er voor iedereen die een optimaal gewicht wenst te bereiken en te behouden. Dankzij jouw voeding in balans blijf je energiek en fit en ben je gezondheidsklachten een stapje voor!

Gezonder eten met raad en daad!

Wil je gezondheidsklachten een stapje voor blijven, je gelukkiger en energieker voelen en je vlotter kunnen kleden? Ben je bereid om hieraan te werken en daadwerkelijk stappen te zetten?

Veel mensen die mij komen raadplegen hebben een “dieetverleden” op het vlak van vermageren. Ze hebben veel geprobeerd maar hebben het wondermiddel nog niet gevonden. En ze zijn in de war, ‘wat mag/kan ik nog eten’, ‘wat is nu gezonde voeding’…?

Samen zoeken we uit welke aanpak het beste bij jou past, eventueel met de steun en expertise van partners als EQ3 en BiometrIQ.

Je kan kiezen voor individuele begeleiding en coaching of je kan deelnemen aan de Suikerstop-groepssessies. Hierbij daag ik je uit om gedurende 1 maand alle (toegevoegde) suikers te vermijden. Dankzij de steun van de groep en receptjes voor de hele maand is succes gegarandeerd!

Mijn visie

Ik heb 30 jaar praktijkervaring als diëtiste en toch hou ik niet van het woord ‘dieet’. Hoewel het letterlijk betekent ‘manier van eten’ wordt het door heel veel mensen geassocieerd met verboden voedsel, afzien, hongeren, ‘mager’ of light- eten, afgewogen maaltijden en een diëtiste die met het vingertje zwaait.

Dat is precies waar ik niet voor sta. Ik hoop je mijn liefde voor eerlijke en kwaliteitsvolle voeding over te brengen, je te steunen tijdens het afvallen en je te stimuleren om je voedings- en leefstijl aan te passen om jouw gezondheid te optimaliseren!

In de ‘voeding in balans’ kookstudio ontdek je gezonde en lekkere gerechten met veel aandacht voor plantaardige ingrediënten. Niet alleen nuttig tijdens het vermageringsproces, maar heel belangrijk om ook nadien je gewicht te behouden. Een verandering van eet- en leefstijl en ervan genieten is immers voor de rest van je leven!

In mijn kookstudio kan je ook kennismaken met dé keukenhulp bij uitstek, de Thermomix TM6.

Ben je nieuwsgierig en enthousiast om in dit avontuur te stappen, contacteer me dan voor meer info of maak vandaag nog je eerste afspraak.

Waarvoor kan je bij Petra terecht?

Samen gaan we op zoek naar een methode die voor jou werkt en vertrekt vanuit je huidige eetgewoonten en leefstijl. Samen zoeken we naar een haalbaar doel waarbij een verbetering van jouw gezondheid en meer fysiek en psychisch welzijn centraal staan.

Dankzij de positieve reacties van mensen als ‘Jij maakte van mijn eerste vermageringsdag een feest’, geniet ik nog steeds van elke werkdag!.

Suikerstop!

Tijdens informatieve online groepssessies informeer ik je over de effecten van (on)gezonde voeding op je lichaam.

Meer info

Afspraak

Ga voor jouw doel met individuele begeleiding!

Meer info

Kookworkshop

De ideale gelegenheid om kennis te maken met de gezonde keuken waar puur en seizoensgebonden primeert.

Meer info

Continue suikeranalyse/ DNA- analyse

Start nu en krijg een gepersonaliseerd voedingsplan en bruikbare tips op basis van jouw bloedsuikerspiegel of DNA- analyse.

Meer info

Thermomix-demo

Beleef de Thermomix ervaring bij u thuis, bij vrienden of in de kookstudio van 'Voeding in balans'.

Meer info

Equilibre3-mentor

Equilibre3 biedt je een dieet op maat met verantwoord lekkere vervangmaaltijden.

Meer info