Skip to main content

“Een goede gezondheid is het mooiste wat je jezelf kunt geven’

“Voor je lichaam zorgen is een investering. Je krijgt er iets voor terug dat onbetaalbaar is”

Wij hebben iets te vieren

november 27, 2023

Afgelopen tijd is er achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe huisstijl. Dat resulteerde in een nieuw logo én een opfrissing van de website.
 
Zo is het een stuk eenvoudiger geworden om een bestelling te plaatsen in de webshop. Ook kan je vanaf nu gemakkelijk een Thermomix-demo aanvragen (vanaf 4 geïnteresseerden kan deze doorgaan) en kan je kiezen uit een eerste kennismakingsdemo of een ‘the basics’ demo waarin ik een aantal TMX- basisrecepten bereid.

Of misschien heb je interesse in het volgen van een kookworkshop, met een eenvoudige klik kan je laten weten welke jij wil volgen. Mis de kookworkshop ‘Gezond de feestdagen door!’ niet, er zijn nog enkele plaatsen. Verder nodig ik je uit om mijn blog te volgen waar ik interessante weetjes en nieuwe gratis recepten zal posten.
 
Op de website ook een invitatie voor B2B samenwerking. Daartoe wil ik mij inzetten voor gezondheidspromotie op het werk met creatieve, snelle en gezonde kookworkshops op de werkvloer.
 
Heb je in het verleden Suikerstop 1.0! of 2.0!-programma gevolgd dan blijven de online recepten beschikbaar en kan je blijven inloggen met jouw e-mailadres.

Gratis recepten

Tip van de week

“Turn your food into medicine and you won’t need medicines anymore.”