Equilibre3-vervangmaaltijden

Samen naar een gezond gewicht

Equilibre3 is al meer dan 20 jaar mijn partner voor als het wat doortastender mag zijn. EQ3 staat voor doordachte vervangmaaltijden boordevol eiwitten (proteïnen), vitaminen, mineralen,… én smaak! Ideaal als je op zoek bent naar een kordate en verantwoorde manier om jouw overgewicht aan te pakken.

Heb je weinig tijd en moet het bereiden van een evenwichtige maaltijd soms net wat sneller gaan? Dan is het aanvullen van je eetpatroon met EQ3- vervangmaaltijden vast iets voor jou!

Dankzij deze ‘no time to waste’- formule verlies je vlot je eerste overtollige kilo’s en krijg je alle noodzakelijke voedingsstoffen binnen. Het gebruik van de EQ3- vervangmaaltijden is dan een eerste stap in de goede richting.

EQ3- producten kan je sporadisch tot 2 maal per dag inschakelen. Maar om een blijvend gezond gewicht te behouden is het belangrijk om evenwichtig eetpatroon uit te bouwen. Want het uiteindelijke doel is een duurzame en blijvende verandering door te voeren in jouw eetgewoonte en leefstijl.

De EQ3- vervangmaaltijden zijn verkrijgbaar in mijn praktijk of kunnen mits jouw eigen account worden aangekocht in de EQ3- webshop.

Ja, dit is iets voor mij, ik wil starten met EQ3

Equilibre3

Een kordate en efficiënte aanpak naar een gezond gewicht

Ontvang de nieuwsbrief

boordevol info, tips, nieuws en heerlijke recepten.