Kookworkshop de ideale gelegenheid om kennis te maken met de gezonde keuken

praktisch-multi

In balans met gezonde voeding

 

Ook tijdens de kookdemo’s hanteer ik strikte Coronamaatregelen: handen ontsmetten, een mondmasker dragen tijdens de les en slechts 4 deelnemers per workshop om maximaal afstand te bewaren.

Samen gezellig proeven van de bereide maaltijden zit er helaas niet in. Daarom wordt een portie van elk bereid gerecht meegegeven en kan je thuis nog heerlijk nagenieten.

‘In balans met gezonde voeding’- kookdemo’s zijn er voor iedereen met interesse in de ‘keuken van de toekomst’ waar plantaardig, puur en seizoensgebonden primeert!

Wanneer
Maandagavond van 19 tot 21.30 uur
Waar
Kookstudio ‘Voeding in balans’
Huttelaan 13 – 3001 Heverlee

Data

Extra data workshops (wegens succes verlengd):

Ma 09/11: gezonde lunch
(16-18 uur en 19-21 uur)
Tijdens deze workshop leer je in een handomdraai een evenwichtige en lichte lunch klaarmaken boordevol groenten. We bereiden 4 gevarieerde lunches.

Ma 30/11: gezond diner
(16-18 uur en 19-21 uur)
Tijdens deze workshop leer je hoe je een gezonde maaltijd boordevol verse seizoensgebonden ingrediënten op tafel tovert. We bereiden 3 gevarieerde diners en maken een verrassend dessert.

Za 05/12: zelf veggieburgers maken
(10-12 uur)
Zelf veggieburgers maken is minder bewerkelijk dan je denkt en zooooo lekker! Ook als je nog niet vertrouwd bent met de vegetarische keuken zal je verrast zijn hoe je met eenvoudige ingrediënten evenwichtige burgers maakt. We maken 4 verschillende burgers/ balletjes en combineren deze met een bijgerechtje.

Hoe inschrijven?
De snelste manier is door een mailtje te sturen naar petra.vaes@voedinginbalans.be of via het contactformulier

Schrijf je tijdig in, de plaatsen zijn beperkt tot 8 personen.
Je inschrijving is definitief na betaling op rekeningnummer: BE66 1430 8783 7443 – met vermelding van je naam.

Annulatievoorwaarden: ben je verhinderd? Gelieve minstens 1 week vooraf je deelname te annuleren, zoniet wordt de workshop aangerekend.

Prijs
€55 per persoon per demo
Inbegrepen: degustatie van de bereide gerechten, water, thee of koffie en receptjes.

Tijdens deze kookdemo’s gebruik ik de Thermomix als keukenhulp. Thermomix TM6 is op bestelling te koop in de kookstudio van ‘Voeding in balans’.