Petra begeleidt je naar een gezonder leven

Gezonder eten met raad en daad!

Voeding in balans is er voor iedereen die een optimaal gewicht wenst te bereiken en te behouden. Dankzij jouw voeding in balans blijf je energiek en fit en ben je gezondheidsklachten een stapje voor!

In de kookstudio van ‘Voeding in balans’ kan je terecht voor kookworkshops met de nadruk op plantaardige ingrediënten.

Wil jij gezondheidsklachten een stapje voor blijven, je gelukkiger en energieker voelen en je vlotter kunnen kleden? Ben je bereid om hieraan te werken en daadwerkelijk stappen te zetten? Samen zoeken we uit welke aanpak het beste bij jou past, eventueel met de steun en expertise van partners EQ3 en BiometrIQ.

Je bent steeds welkom in mijn praktijk te Heverlee. Je kan telefonisch een afspraak vastleggen op het nummer 016/22 85 46, via email of online agenda.

Mijn visie

Ik heb bijna 30 jaar praktijkervaring als diëtiste en toch hou ik niet van het woord ‘dieet’. Hoewel het letterlijk betekent ‘manier van eten’ wordt het door heel veel mensen geassocieerd met verboden voedsel, afzien, hongeren, onsmakelijk eten, afgewogen maaltijden en een diëtiste die met het vingertje zwaait.

Dat is precies waar ik niet voor sta. Ik hoop je mijn liefde voor eerlijke en kwaliteitsvolle voeding over te brengen, je te steunen tijdens het afvallen, je te stimuleren je voedings- en leefstijl aan te passen om jouw gezondheid te optimaliseren.

Waarvoor kan je bij Petra terecht?

  • Privé-raadpleging

Individuele begeleiding werkt het best en garandeert het grootste succes op lange termijn.

  • Gezonde kookworkshops

De ideale gelegenheid om kennis te maken met de gezonde keuken.

  • Equilibre3-mentor

Equilibre3 biedt je een dieet op maat aan met verantwoord lekkere vervangmaaltijden.

  • BiometrIQ-partner

Start nu en krijg een gepersonaliseerd voedingsplan en tips op basis van jouw DNA.

Mijn focus

Veel mensen die mij komen raadplegen hebben een “dieetverleden” op het vlak van vermageren. Ze hebben veel geprobeerd maar hebben het wondermiddel nog niet gevonden. En ze zijn in de war, ‘wat mag/kan ik nog eten’, ‘wat is nu gezonde voeding’…? Samen gaan we op zoek naar een methode die voor jou werkt en vertrekt vanuit je huidige eetgewoonten en leefstijl.
Daarbij kunnen we de hulp inroepen van partners als EQ3 of BiometrIQ.
Samen zoeken we naar een haalbaar doel waarbij een verbetering van jouw gezondheid en meer fysiek en psychisch welzijn centraal staan. Een gezonde leefstijl vraagt om een aanpassing maar wordt al snel een manier van leven die je nooit meer wil opgeven.

Je gewoontes veranderen gaat met vallen en opstaan, ik sta voor je klaar om je hierbij te ondersteunen.

Dankzij de positieve reacties van mensen als ‘Jij maakte van mijn eerste vermageringsdag een feest’, geniet ik nog steeds van elke werkdag!.

In de ‘voeding in balans’ kookstudio ontdek je gezonde en lekkere gerechten met veel aandacht voor plantaardige ingrediënten. Niet alleen nuttig tijdens het vermageringsproces, maar heel belangrijk om ook nadien je gewicht te behouden. Een verandering van eet- en leefstijl en ervan genieten is immers voor de rest van je leven!
In mijn kookstudio kan je ook kennismaken met dé keukenhulp bij uitstek, de Thermomix TM6.

Ben je nieuwsgierig en enthousiast om in dit avontuur te stappen, contacteer me dan voor meer info of maak hier een eerste afspraak.